Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Dansworkshop i freestyle med Theresa

För fjärde gången arrangeras Workshop Week, ett koncept där några av de bästa streetdansarna i världen besöker Malmö för att dela med sig av sina kunskaper. Vi är riktigt hypade på årets lineup! Alla workshops är open level, dvs öppet för alla men viss dansvana rekommenderas. Alla klasser är gratis men du behöver en biljett. Eftersom det är begränsat med platser så måste frånvaro meddelas.

Theresa är en mångsidig dansare som har arbetat inom streetdance scenen sedan 2005. Hennes huvudstilar är Hiphop, Popping, Locking och House, men det slutar inte där. Theresa har ett stort intresse för olika kulturella danser och har spenderat mycket tid för att utforska dessa genom resor, som visas tydligt i hennes dansuttryck.

Hon har lärt ut dans både i Sverige och utomlands. Theresa är passionerad för att bygga upp en stark danscommunity och har arrangerat över 40 dans events och deltagit i battles nationellt som internationellt. Sedan ett år tillbaka har hon bott i Malmö där hon håller i hennes egna klasser på Danscentrum Syd. Hon arbetar även som dansare, koreograf och producent för showen ”YEBO YES!” som ska ut på turné till våren.

”Jag är fascinerad av kroppsmekanismer och motoriska färdigheter och tycker om att utmana min egen kroppskontroll. I denna freestyle klass kommer vi att fokusera på groove och kroppskontroll, relationen mellan bröst och höfter i kombination med fotarbete.

Förutom gratis workshops (IRL) hela veckan så livestreamas Workshop Sessions. Där får vi möta dansare, djs och MCs som guidar oss på en resa genom workshops, dj sets och jam. Fantastiska dansaren och koreografen Linda Hayford [FR] kommer förutom att ge workshops att spela sin föreställning AlShe/me på Dansstationen och livestream.

tisdag 27 oktober 2020

Information

Datum: tisdag 27 oktober 2020
Tid: 17.30–19.00
Ålder: 10–25 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Krav på föranmälan. Workshopen är på öppen nivå men viss dansvana rekommenderas
Ta med: Kläder och skor som du är bekväma att dansa i.
Kontaktperson: Johan Lundin
Kategori:

Plats

Dansstationen, Palladium

Södergatan 15
Malmö, 21134

+ Google Map

Arrangör

Malmö stad & Iver
Kul i Malmö