Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Dansläger ”TikTok” på Aktiv Ungdom Malmö

Vill du dansa på sommarlovet & gillar TikTok danser? Kom och var med Aktiv Ungdom Malmö på tre dagars dans-läger där du bland annat får lära dig de olika populära Tik-Tok danserna, samt olika tekniker bakom stegen, m.m.. Vi visar upp vad vi gjort sista dagen (digitalt).

I år erbjuder vi fyra olika dagläger under vecka 24, 25, 31 och 32 inom dans, musikal och konstskola. Vi vill gärna att du är med oss alla tre dagarna om möjligt. Vi har begränsat antal platser per grupp, pga. pandemin, så det är först till kvarn som gäller. Anmäl till e-post info@aktivungdommalmo.com. Vid anmälan, som krävs för deltagande, meddela oss namn (för och efternamn), samt ålder och bostadsort på den som ska delta.

Fullbokat – skriv gärna upp dig som reserv. Anmälningsformulär på https://aktivungdommalmo.com/verksamhet

Drop-in är inte möjligt p.g.a. pandemin. Vänligen hör av dig till oss på telefon eller mail, om du inte har bokat, och kolla om vi har platser kvar, innan du kommer till oss.

Vi ses hos oss i sommar!

 

Anmäl dig till denna aktiviet
Datum: måndag 14 juni 2021
Tid: 10.00–14.30
Ålder: 10–15 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Inga förkunskaper krävs. OBS!! Vi vill gärna att du är med på lägret minst två dagar gärna alla tre, så får du ut maximalt av aktiviteten samt med tanke på gruppen.
Ta med: Medtag danskläder och fika!
Kontaktperson: Pernilla
Kategori:

Plats

Aktiv Ungdom Malmö, Torpgatan 21

Torpgatan 21
Malmö,

+ Google Map

Arrangör

Aktiv Ungdom Malmö
Telefon: 0760-223021
E-post:
Webbsida: www.aktivungdommalmo.se
Kul i Malmö