Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Dansläger Street & Show på Aktiv Ungdom Malmö

Vill du dansa på sommarlovet? Kom och var med Aktiv Ungdom Malmö på tre dagars dansläger där du får prova på olika dansstilar, som Streetdance, Showdance, m.m. För dig som vill prova lite av varje! Vi visar upp vad vi gjort sista dagen (digitalt).

Vi vill gärna att du är med oss alla tre dagarna om möjligt. Vi har begränsat antal platser per grupp, pga. pandemin, så det är först till kvarn som gäller. Anmäl till e-post info@aktivungdommalmo.com. Vid anmälan, som krävs för deltagande, meddela oss namn (för och efternamn), samt ålder och bostadsort på den som ska delta.

Drop-in är inte möjligt p.g.a. pandemin. Vänligen hör av dig till oss på telefon eller mail, om du inte har bokat, och kolla om vi har platser kvar, innan du kommer till oss.

Vi ses hos oss i sommar!

måndag 02 augusti 2021

Information

Datum: måndag 2 augusti
Tid: 10.00–14.30
Ålder: 10–15 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Inga förkunskaper krävs. OBS!! Vi vill gärna att du är med på lägret minst två dagar gärna alla tre, så får du ut maximalt av aktiviteten samt med tanke på gruppen.
Ta med: Medtag danskläder och fika!
Kontaktperson: Pernilla
Kategori:

Plats

Aktiv Ungdom Malmö, Torpgatan 21

Torpgatan 21
Malmö,

+ Google Map

Arrangör

Aktiv Ungdom Malmö
Telefon: 0763-220666
E-post:
Webbsida: www.aktivungdommalmo.se
Kul i Malmö