Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Dansworkshop i breaking med Melinda Jacobsson

För fjärde gången arrangeras Workshop Week, ett koncept där några av de bästa streetdansarna i världen besöker Malmö för att dela med sig av sina kunskaper. Vi är riktigt hypade på årets lineup! Alla workshops är gratis och på öppen nivå. Det är alltså öppet för alla men en viss dansvana rekommenderas. Anmälan krävs och du behöver en biljett. Eftersom det är begränsat antal platser så måste frånvar0 meddelas.

 

Melinda har varit aktiv i dansscenen under en lång tid och har tävlat, dömt och lärt ut breaking runt om i världen. Som dansare har hon turnerat med Freestyle Phanatix och hon är även grundaren av Bgirl Sweden.

“Under workshopen kommer vi att öva med teknik på golvet som underlättar explosivitet, snabbhet, smidighet och flow. Tekniker som du kan använda oavsett vilken dansstil som ligger dig närmsta hjärtat”.

Förutom gratis workshops (IRL) hela veckan så livestreamas Workshop Sessions. Där får vi möta dansare, djs och MCs som guidar oss på en resa genom workshops, dj sets och jam. Fantastiska dansaren och koreografen Linda Hayford [FR] kommer förutom att ge workshops att spela sin föreställning AlShe/me på Dansstationen och livestream.

måndag 26 oktober 2020

Information

Datum: måndag 26 oktober 2020
Tid: 17.30–19.00
Ålder: 10–25 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Öppen nivå men en viss förkunskap om dansstilen rekommenderas.
Ta med: Bekväma kläder och skor att dansa i.
Kontaktperson: Viktor Fröjd, viktor.frojd@gmail.com
Kategori:

Plats

Dansstationen, Palladium

Södergatan 15
Malmö, 21134

+ Google Map

Arrangör

Malmö stad & Iver
Kul i Malmö