Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

BUFF Malmö Filmfestival 2022: Uppblåsbar biograf

BUFF Filmfestival kommer på besök – med en uppblåsbar biograf för de små!

Under BUFF Filmfestival kommer världens färggladaste och härligaste popup-biograf på besök till Gustav Adolfs torg! I salongen sitter barnen bekvämt i stora biostolar och möter fyra animerade berättelser från olika delar av världen. Biografen är på besök från våra vänner i Porto, Cinema Insuflavel.

Filmprogrammet “Välkommen till min värld” består av 4 kortfilmer från Sydkorea, Mexiko, Norge, Frankrike, och är 33 minuter långt. De ingår i festivalprogrammet för BUFF 2022.

Visningslängd: 33 min
Antal platser i salongen:  30 platser

 

BUFF är en filmvecka – från morgon till kväll – med premiärer, gäster från hela världen, galabankett med filmpriser, seminarier och film i absolut världsklass. Under festivalveckan i mars varje år visas över 100 st utvalda och rykande färska filmer från hela världen på biograf i Malmö. Sedan 1984 har BUFF varit en viktig plats i Sverige och Europa för ny ung film och en mötesplats för både filmare och filmintresserade.

Läs mer på:
www.buff.se
www.buffplay.se

söndag 20 mars 2022

Information

Datum: söndag 20 mars
Tid: 10.30–17.00
Ålder: 6–12 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: Måns Leonartsson
Kategori: ,

Plats

Gustav Adolfs Torg

Gustav adolfs torg 2
Malmö, 21139 Sverige

+ Google Map

Arrangör

BUFF Filmfestival
Kontaktperson: Måns
Telefon: 040-30 25 05
E-post:
Webbsida: www.buff.se
Kul i Malmö