Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Bringalong-lördag på Kulturskolan

Vill du lära dig något nytt, men är inte redo för en hel kurs? Då är Bringalong-lördag något för dig! Här har du möjlighet att testa flera av Kulturskolans aktiviteter för en dag – helt gratis. Sjunga, rita mangaserier, skriva eller måla! Du behöver inga förkunskaper och du behöver inte ta med dig något, men anmälan krävs. Kom själv eller tillsammans med en kompis, förälder eller varför inte farmor.

Bringalong-lördags utbud

Lär dig att sjunga!
Vi går igenom grundläggande sångteknik och sjunger välkända pop och rocklåtar. Ingen notkunskap behövs.

Mangateckning
Kom och lär dig göra en egen mangafigur och testa att göra en serie med dem! Manga är en populär japansk teckningsstil som ofta används i serietidningar och är lätt att lära sig.

Kreativt skrivande
Vill du berätta en historia i text? Vill du testa på att vara författare? Kom och skriv en kort novell! Vi bryr oss inte om att det ska vara rättstavat, utan det är din berättelse som är viktigast.

Kreativ verkstad
Kom och skapa och måla tillsammans med en kompis, ett syskon eller en förälder och inspireras av varandra. Boka en plats till er båda i vår öppna Atelje. Utforska ert egna formspråk tillsammans i kreativt tecknande och måleri.

ANMÄL DIG HÄR

Hoppas vi ses!

lördag 12 september 2020

Information

Datum: lördag 12 september 2020
Tid: 10.00–16.00
Ålder: 9–19 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Anmälan krävs.
Ta med: Ett glatt humör!
Kontaktperson: sara.lundgren@malmo.se
Kategori: ,

Plats

kulturskolan

Friisgatan 15B
Malmö, 21421

+ Google Map

Arrangör

kulturskolan
Kontaktperson: Johan André
E-post:
Webbsida: malmo.se
Kul i Malmö