Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Bayramfest i söder

Festligheterna arrangeras i samarbete med Allaktivitetshuset Lindängen och Hermodsdal, Motetten Folketshus, Abra Cadabra Studio, Framtidens Hus, Lindängenbiblioteket och Lindängens fritidsgård och Sommarscen bjuder in till en fest för alla åldrar. Klockan 15 drar Barnens underjordiska scen in sin spännande cirkusvagn och festen kan starta för de allra yngsta. En timme senare tar den urbana musiken, dansen och poesin över scenen och klockan 17 blir det folkdans med Aram Dance Theatre.

Mellan tipspromenaden och lek i hoppborgen kan du även besöka Malmö Konstmuseums workshop “Tala textilska” med konstnären Charlotte Walentin. Textilen är ständigt närvarande i våra liv, inte minst i språket med metaforer som ”nysta upp”, ”sammanfläta” och ”tappa tråden”. Walentin utforskar och umgås bortom det talade språket tillsammans med besökarna. Här undersöks hur återvunna kläder och tyger kan få ett nytt liv och nytt värde genom att klippas isär och sys ihop, ändras och omformas. Följ in i textilens värld och experimentera du också! Workshopen görs i anslutning till utställningen ”Textila undertexter” som visas på Malmö Konstmuseum 17 juni – 3 september 2017.

Aktiviteten är öppen för människor i alla åldrar!

fredag 30 juni 2017

Information

Datum: fredag 30 juni 2017
Tid: 15.00–19.00
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Fosie

Plats

Lindängeparken

Koralgatan 60
Malmö, 215 70 Sverige

+ Google Map

Arrangörer

Allaktivitetshuset Lindängen
Kontaktperson: Zina
Telefon: 070-729 18 22
Allaktivitetshuset Hermodsdal
Kontaktperson: Dennis Petersson
Telefon: 0721-516428
Kul i Malmö