Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Barnlördag

Med stor närvaro framför Emma Nordenstam sina låtar, lika svängiga, vackra, sorgliga, roliga och spännande som livet självt. Hur känns det att sitta helt ensam i mörkret som en astronaut? Att vara en farlig tjej och jaga fåglar på ett torg? Varför måste vissa hålla på med pussar? Får man kasta korv på sin pappa? Hur var det innan jag fanns? Och stämmer det verkligen att David inte ALLS är rädd för monster? Tillsammans med barnen och den lilla astronauten Michael reder Emma ut eller grubblar vidare runt dessa viktiga frågor.

Emma Nordenstams bästa barnlåtar fick både Grammis och Manifestpris för bästa barnalbum 2017. Även Emmas och KJs ”Huset” nominerades till Grammis 2018 och vann Manifestpriset samma år. Hennes framträdande brukar uppskattas lika mycket av vuxna som av barn. En ny platta med ännu mer musik för barn och vuxna är på gång och kommer släppas någon gång under 2018 eller i början av 2019.

Lördag 8 december kl. 13.00 och  14.00.

lördag 08 december 2018

Information

Datum: lördag 8 december 2018
Tid: 13.00–15.00
Ålder: –7 år
Stadsdel: Centrum
Krav: För barn upp till 7 år
Kontaktperson: Simon Eriksson
Kostnad: Gratis
Kategori:
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Malmö Live Konserthus

Dag Hammarskjölds Torg 4
Malmö,211 18Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö Live Konserthus
Kontaktperson: Simon Eriksson
Telefon: 040-34 35 00
E-post:
Webbsida: www.malmolive.se