Just nu har vi ett begränsat antal aktiviteter igång. Ta hand om varandra, håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk! ❤️

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Barnbio: Monky

Sommaren är här och det är dags för film i Folkets Park. Vecka 25-28 bjuds det på barnfilm på måndagar i ridhuset kl 13.00. Den 1 juli är det dags för Monky! Ta med dina nära och kära och ditt favorit biosnacks till Folkets Park för en riktig Superdupersommar!

Om filmen:

Frank hittar en dag en apa i familjens trädgård. De kallas henne Monky och ett roligt äventyr startar för familjen som under en tid levt i sorg. Monky visar sig snart vara något annat än en vanlig apa och det var inte heller en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård.Ett fartfyllt äventyr som tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.

Svenskt tal

Välkomna!

_________________________________________________

Bra att veta inför ditt besök:

Var ligger Ridhuset?

Ridhuset är beläget längst ned i Folkets Parks sydvästra hörn, till vänster om Plaskdammen, bakom hoppkuddarna. Närmaste entré är från Norra Parkgatan alt Falsterbogatan.

Är det gratis?

Alla filmvisningar i Superdupersommar har fri entré.

Tillgänglighet:

Ridhuset är tillgänglighetsanpassat för besökare med rullstol.

Barnvagnar:

Barnvagnar får inte tas med in i Ridhuset på grund av utrymningsskäl. Barnvagnsparkering finns utanför huset. Medtag eget lås.

måndag 01 juli 2019

Information

Datum: måndag 1 juli 2019
Tid: 13.00–15.00
Ålder: 6–11 år
Stadsdel: Södra innerstaden

Plats

Folkets Park

Amiralsgatan 35
Malmö,Sverige

+ Google Map

Arrangör

BUFF Filmfestival
Kontaktperson: Ida
Telefon: 040-30 25 05
E-post:
Webbsida: www.buff.se