Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Barnbio: Balladen från Tibet

Sommaren är här och det är dags för film i Folkets Park. Vecka 25-28 bjuds det på barnfilm på måndagar i ridhuset kl 13.00. Den 24 juni är det dags för Balladen från Tibet! Ta med dina nära och kära och ditt favorit biosnacks till Folkets Park för en riktig Superdupersommar!

Om filmen:

Thupten är tio år och går i en skola för blinda barn i Tibet. Han kan se med ett öga till skillnad från sina kompisar som är helt blinda. Kompisarna vill att de ska delta i en tv-sänd talangshow i Shanghai och att Thupten ska leda vägen dit. Det blir en strapatsrik resa som de sent kommer att glömma.

Kinesiskt/tibetanskt tal med svensk text.

Välkomna!

_________________________________________________

Bra att veta inför ditt besök:

Var ligger Ridhuset?

Ridhuset är beläget längst ned i Folkets Parks sydvästra hörn, till vänster om Plaskdammen, bakom hoppkuddarna. Närmaste entré är från Norra Parkgatan alt Falsterbogatan.

Är det gratis?

Alla filmvisningar i Superdupersommar har fri entré.

Tillgänglighet:

Ridhuset är tillgänglighetsanpassat för besökare med rullstol.

Barnvagnar:

Barnvagnar får inte tas med in i Ridhuset på grund av utrymningsskäl. Barnvagnsparkering finns utanför huset. Medtag eget lås.

måndag 24 juni 2019

Information

Datum: måndag 24 juni 2019
Tid: 13.00–15.00
Ålder: 6–12 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman behöver inte sitta med under aktiviteten men är ansvarig för deltagare. Om förälder/målsman inte är på plats under aktiviteten är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Folkets Park

Amiralsgatan 35
Malmö,Sverige

+ Google Map

Arrangör

BUFF Filmfestival
Kontaktperson: Ida
Telefon: 040-30 25 05
E-post:
Webbsida: www.buff.se