Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 31 mars! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Allt i loopar med Dan Svensson

Nu gör Barnlördag comeback på Malmö Live! Tre helger under hösten 2018 öppnar vi upp för intressanta och roliga aktiviteter för barn upp till 7 år. Vid detta tillfälle bjuds det på oändliga möjligheter med sång i loop.

Vad kan man göra med en loop-pedal, en mikrofon och barnens egna röster? Precis allt, menar sångaren och multiinstrumentalisten Dan Svensson. Här får publiken möta honom solo och från början till slut vara med att forma en improvisationsföreställnings oförutsägbara utveckling. Det blir en lek med ord, rytmer, toner och loopar med kraft att skingra blyghet, väcka nyfikenhet, glädje och förundran över ljudens oändliga universum. Allt kan hända när barn och vuxna bjuds in och påminns om livets loopar som bara går och går, dag för dag och år efter år.

Dan Svensson är sångaren och multiinstrumentalisten som figurerat i många olika sammanhang på folk- och världsmusikscenen. Han är utbildad sångare men har också specialiserat sig på slagverk och spelar mycket för barn, och i band som Alla Fagra, Tarabband och ODE.

https://malmolive.se/program/barnlordag-allt-i-loopar-med-dan-svensson

lördag 10 november 2018

Information

Datum: lördag 10 november 2018
Tid: 13.00–15.00
Ålder: –7 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: Simon Eriksson
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Malmö Live Konserthus

Dag Hammarskjölds Torg 4
Malmö,211 18Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö Live Konserthus
Telefon: 040 34 35 00
E-post:
Webbsida: www.malmolive.se